Contact

De praktijk is bereikbaar op telefoonnummer: 06-82159240. Ik ben meestal niet in de gelegenheid om de telefoon op te nemen omdat ik zonder ondersteuning van een secretariaat werk en vaak bezig ben met gesprekken en andere werkzaamheden. Gemiste oproepen worden niet automatisch teruggebeld. Als je wel graag teruggebeld wilt worden dan kun je in een voicemailbericht je naam en telefoonnummer inspreken.

Daarnaast kun je ook per mail contact met de praktijk opnemen: info@psychologiepraktijkkoster.nl. Contact per mail zal vaak wat sneller gaan.
Ik streef ernaar om binnen enkele werkdagen (maandag en dinsdag), per mail of telefonisch, te reageren wanneer je contact met me hebt gezocht.

Afspraken kunnen op een maandag en dinsdag worden ingepland. De praktijk bevindt zich in Leef Schiedam. De ingang van centrum Leef bevindt zich aan de kant van de haven, nabij de rotonde.
De praktijk is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Gratis parkeergelegenheid vind je op de Warande en Nieuwe Haven. Tram 21 en 24 en bus 54 en 126 stoppen op loopafstand van de praktijk. De praktijk is toegankelijk voor minder validen.
Contact:

info@psychologiepraktijkkoster.nl
06-82159240

Leef Schiedam
Over de Vesten 1
3116 AD Schiedam


Werkdagen: maandag, dinsdag