Contact

De praktijk is op werkdagen bereikbaar per mail of telefonisch (geen Whatsapp). Ik ben meestal niet in de gelegenheid om de telefoon op te nemen omdat ik zonder ondersteuning van een secretariaat werk en vaak bezig ben met gesprekken en andere werkzaamheden. Gemiste oproepen worden niet automatisch teruggebeld. Als je wel graag teruggebeld wilt worden dan kun je in een voicemailbericht je naam en telefoonnummer inspreken.
Ik streef ernaar om binnen enkele werkdagen, per mail of telefonisch, te reageren wanneer je contact met me hebt gezocht.

In de praktijk wordt geen acute psychiatrische zorg geboden en ik ben alleen op werkdagen (maandag en donderdag) en binnen kantoortijden in de gelegenheid om je terug te bellen of te mailen. Bij zeer dringende zaken en bij crisissituaties wordt geadviseerd om contact op te nemen met je huisarts, en buiten kantooruren met de huisartsenpost in jouw buurt.

Waarneming bij afwezigheid wegens vakantie of ziekte wordt gedaan door één van mijn collega GZ-psychologen binnen Centrum Leef. De contactgegevens van de betreffende collega worden vermeld op mijn voicemail en via een autoreply op je mail. Waarneming is uitsluitend bedoeld voor cliënten die al bij mij in behandeling zijn. Ook tijdens waarneming geldt dat je bij zeer dringende zaken en bij crisis contact dient op te nemen met je huisarts of de huisartsenpost.

De praktijk bevindt zich in Leef Schiedam. De ingang van centrum Leef bevindt zich aan de kant van de haven, nabij de rotonde.
De praktijk is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Gratis parkeergelegenheid vind je op de Warande en Nieuwe Haven. Tram 21 en 24 en bus 54 en 126 stoppen op loopafstand van de praktijk. De praktijk is toegankelijk voor minder validen (er is een stoel-/traplift aanwezig).
Contact:

info@psychologiepraktijkkoster.nl
06-82159240

Leef Schiedam
Over de Vesten 1
3116 AD Schiedam


Werkdagen: maandag en donderdag