Aanmelding

Je kunt je via de mail of telefonisch bij de praktijk aanmelden. Ik zal dan binnen enkele werkdagen contact met je opnemen en kort bespreken wat de reden van aanmelding is plus inschatten of ik de juiste behandeling kan bieden. Als we het idee hebben dat behandeling binnen de praktijk passend is, dan kunnen we een afspraak voor een intakegesprek maken.

Wanneer je contact met mij opneemt per mail, houdt er dan rekening mee dat dit een gewone mailverbinding is die niet extra is beveiligd. Ik verzoek je om deze reden altijd terughoudend te zijn met het delen van privacygevoelige gegevens per mail. Na jouw eerste mail kunnen we het (inhoudelijke) vervolg mailcontact via Zorgmail laten verlopen.

Om je aan te melden bij de praktijk is er een verwijsbrief voor de Basis GGZ van de huisarts nodig (deze kun je meenemen naar de eerste afspraak). Om in aanmerking te komen voor vergoeding van de sessies dient er sprake te zijn van een classificatie volgens de DSM-5.
 

* Wegens een te lange wachttijd is de praktijk helaas (ook voor de komende periode) gesloten voor nieuwe aanmeldingen, zowel voor psychologie trajecten als TRE sessies.

 

Contact:

info@psychologiepraktijkkoster.nl
06-82159240

Leef Schiedam
Over de Vesten 1
3116 AD Schiedam


Werkdagen: maandag(ochtend), afwisselend dinsdag-/donderdagochtend